Alja Schokker

Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Zwangerschap en kind

Zwangerschap en bevalling

Al vele jaren werk ik samen met een aantal verloskundigen om vrouwen tijdens de zwangerschap te behandelen bij klachten van allerlei aard. Dat kunnen specifieke zwangerschapsklachten zijn, maar ook al langer bestaande klachten waarvoor je in deze periode liever geen gewone medicijnen wilt gebruiken.

Voor een mooie natuurlijke bevalling kan klassieke homeopathie ondersteunend werken. Je kunt vragen naar een homeopatisch 'bevalpakketje" (dat zijn middelen ter ondersteuning), dan heb je de eerste hulp bij de hand. In een kort consult leg ik jou en je partner uit hoe en wanneer het te gebruiken. Ook voor een voorspoedig herstel ná de bevalling kunt je een beroep op mij doen.

Gezond kind

Een blij gezond kind willen we allemaal. Wanneer er toch problemen zijn kan klassieke homeopathie waardevol zijn. Zowel bij lichamelijke klachten, bijvoorbeeld een oorontsteking of krampjes, als bij slaapproblemen, angstig zijn of veel huilen is een homeopathische behandeling mogelijk.
Jonge kinderen reageren daar meestal heel goed op.

Vaccinaties

Vaccinaties kunnen invloed hebben op kinderen. Voor informatie hierover en over een homeopathische begeleiding van kinderziektes en inentingen kun je een afspraak met mij maken.