Alja Schokker

Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Even voorstellen - Herman Schokker

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut en manager ben ik heel lang in de ‘gewone’ gezondheidszorg werkzaam geweest. In revalidatiecentrum, verpleeghuis en ziekenhuis. Mijn plezier in het werk lag met name in het contact met mensen en het samen zoeken naar de beste mogelijkheden in elke individuele situatie.

Klassiek Homeopaat

Door de jaren heen raakte ik steeds meer geïnteresseerd in ‘andere’ zienswijzen en geneeswijzen. De filosofie en de behandelwijze van klassieke homeopathie spreken mij zeer aan. Klassieke homeopathie kan gezondheid subtiel en toch krachtig beïnvloeden en verbeteren. Het werkt op basis van natuurwetten. Dat is interessant, je kunt het uitleggen, je kunt het snappen. En ik ging weer in de collegebankjes. Studeren!

Eigen praktijk

Nu ben ik bezig met de afronding van deze 5-jarige studie aan de Homeopathie Academie Nederland. In dat kader bouw ik aan een eigen praktijk en behandel cliënten onder supervisie van een ervaren collega, Harmke Kroeze. Mijn cliënten zijn mensen die graag “natuurlijk” beter worden. 

Je kunt dagelijks een afspraak maken voor een consult en behandeling.   

Het eerste contact is vrij uitgebreid om goed de vraag waarmee je komt - en van alles daarom heen - in kaart te brengen. Naast gezondheid kun je denken aan levensloop, gebruikte medicatie, erfelijke aanleg, persoonlijke eigenschappen en gewoontes. Een behandeling is immers altijd op maat en op jou als ‘heel’ mens. 

Kosten en vergoedingen

De homeopathische middelen die je krijgt zijn bij het consult-tarief inbegrepen. De kosten voor consulten worden veelal vergoed uit de aanvullende verzekering. Het eigen risico hoef je hiervoor dus niet aan te spreken.  

Vervolgafspraken zijn er om de ingezette behandeling te bespreken, een vervolg te bepalen en, als het kan, af te ronden. Telefonisch contact gedurende de behandeling is altijd mogelijk (zonder kosten).

Voor informatie en het maken van een afspraak neem je contact op via de mail of telefoon.