Alja Schokker

Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Even voorstellen - Alja Schokker

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen, in gezondheid en in alles wat daarmee samenhangt.
En nog steeds... J

 
Fysiotherapie

De beroepskeuzerichting was dus makkelijk: gezondheidszorg! Eerst de opleiding fysiotherapie en daarna met veel passie en plezier aan het werk, op verschillende plekken in het land. Wat leerde ik veel van mijn patiënten en wat groeide ik in mijn werk. Geriatrie was waar ik mijn hart aan verpandde.


Klassieke homeopathie
 

Ik was nieuwsgierig naar achtergronden van gezondheid en ziekte, naar filosofieën op dat gebied. Daarom naar de Akademie voor Homeopathie en Natuurgeneeskunde: een zesjarige studie natuurgeneeskunde en klassieke homeopathie. Ik wist: dit moet ik doen! Na mijn afstuderen begon ik een eerstelijnspraktijk. U kunt  zonder speciale verwijzing terecht .


Werken met mensen
 

Het werken met mensen om gezondheid te bevorderen is zo mooi! Nog altijd doe ik het graag en nog altijd studeer ik graag: kennis op peil houden, kennis uitbreiden en kennis toepassen.


Maar het mooist van alles blijft het werken met mensen als u: mensen die zoeken naar een veilige en duurzame manier om zo gezond mogelijk te worden en te blijven. Ik ben onverminderd enthousiast over de mogelijkheden van de klassieke homeopathie en heb speciaal veel ervaring met de behandeling van zwangere vrouwen, baby's en kinderen. Geïnteresseerd? Ik ben er voor u

Geregistreerd

Sinds 1996 ben ik werkzaam als klassiek homeopaat, geregistreerd lid van de erkende beroepsvereniging NVKH (01-1096), aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (170394R) (voor criteria zie www.rbcz.nu) en -  als we er  samen niet uitkomen:  geschilleninstantie SCAG (12504)

KvK nr 01159424

Voor extra informatie verwijs ik naar de Homeopathie Academie Nederland en hun informatieve website over klassieke homeopathie. www.klassiekehomeopathie.nl